577925.jpg

Ainekset:

  • 250 g roseepippurimarinoituja kalkkunanfileitä
  • 2 porkkanaa
  • 300 g parsakaalta
  • kesäkurpitsa
  • chili, soijakastike, ruokaöljy

Porkkana ja kesäkurpitsa suikaleiksi, kalkkunafileet saksilla pienemmiksi. Parsakaalista leikataan varsiosat pois. Pannulle öljyä, kun kuumenee niin perään kalkkunat, joita ruskistellaan hetki. Seuraavaksi pannulle porkkanasuikaleet ja hetken kuluttua kesäkurpitsat. Samaan aikaan parsakaalinkukintoja keitetään muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Kalkkunan ja kasvisten mausteeksi lopuksi chiliä ja soijakastiketta ja vielä hetki paistoa. Tarjoilu riisin kera.

Superhelppoa ja älyttömän hyvää! Ja lisätään nyt vielä varmuuden vuoksi, että tuosta tuli siis kaksi annosta :-)

Edit. Lisäsin blogini blogilistalle ja huomasin, että sieltähän löytyy toinenkin kaunis mieli, ohops..